Årets første bobiltur

Med bobilen laddet med strikkegarn, hunder og godt selskap vendes nesen mot Kalmar og Öland. Det er bare 5 plussgrader ute, men vi vil likevel ut på tur. Den første turen er alltid spennende. Funker varmen, vannet,  TV....osv Man glemmer fra år til år hvordan det var.

Hundene får på trekkseler og settes fast. De finner seg fint tilrette. Dette har de gjort før, og prosedyren kjenner de igjen. 

I natt sov vi på en bobilparkering nær Kalmar slott. Helt perfekt. Et kjempefint turområde rundt slottet. Mange nye dufter å ta inn for de firbeinte.

 

 

Til og med en lite « Pusshållplats» har de fått plass til. Det skulle vi hatt fler av 🥰

Så ble det lørdag, og vi tar broen over til Öland. Spennende, jeg har aldri vært her tidligere. Det er flatt. Vi kjører til en liten bobil parkering nær Borgholm. Det er aldeles fortidlig på sesongen. De fleste campingplasser åpner tidligst neste helg. I grunnen er det ganske deilig. Jeg synes at det er helt greit at det ikke er så mye folk over alt. 

Det blir jo selvfølgelig litt strikking på turen. Siste rest sv garnet Esther by Permin. 

En fin spasertur ble det fra campingen til sentrum av Borgholm. Et aldeles koselig lite sentrum der jeg til og med ble inspirert til litt shopping.

I morgen skal vi en tur å titte nærmere på Borgholm slottsruin, før vi vender nesen hjem igjen.

God og glad påske til dere alle!

Leave a comment