En forsmak på julestemningen

Hvilken herlig tid vi går inn i. Jeg elsker julen!

Man får begynne i det små, og snik starte på julen. Her i Sverige starter julepyntingen tidligere enn det jeg er vant med fra Norge,- og det passer meg perfekt! Det lyser i adventstjerner og adventstaker i alle vindu. Ute er det pyntet i hver en hage. Stemningsfullt og vakkert.

I dag har vi ordnet med nytt juletre. Et som ikke tar en halv dag å montere. Gleder meg til å sette det opp. I sommer hentet vi en eske julepynt fra vi bodde i Norge. Jeg var ute å rotet i den i dag. Måtte finne en adventstake til i morgen. Da er det jo 1 søndag i advent. Jeg fant to adventstaker, men ikke den jeg lette etter. Jeg fant derimot mye annet fint som gjorde meg glad, og som jeg hadde glemt at jeg hadde. To kjenninger har fått plass i vinduet. De gleder meg. 

Ute har jeg vært kreativ i år. Barnebarna sin rokkering er pyntet med grønt fra tuja hekken, og har fått lys. Til sommeren blir den rokkering igjen 😊

Fin advent til dere alle 🎄

Leave a comment