En riktig fin 17 mai ønskes alle

Da var den her igjen, 17 mai.

Bløtkakebunnen står i ovnen og jeg skal ut å kjøpe flagg til flaggstangen. I kveld får jeg besøk av mamma  og min søster og hennes mann. Det går ingen 17 mai tog her i Vejbystrand, men jeg er helt sikker på at vi kommer til å få en fin 17 mai feiring i morgen.

Forrige året strikket jeg «nordlandsbunader» til mine barnebarn. De ble så fine i dem. Jeg kjøpte mønster til stakkene, og komponerte et mønster til veskene.Begge bunadene ble foret og jeg sydde cape. Det var to små fine frøkener som var veldig fin i 17 mai toget 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Ønsker alle sammen en sommerlig og vakker 17 mai 🇳🇴

2 comments

Tove Aune

Ha en fin 17.mai. 🇧🇻🇧🇻
Kos deg masse med besøk😍

Astrid Gabrielsen

Kjære Berit. Så flotte bunader til småbilene. Ønsker deg og dine en riktig flott 17 mai. Klem

Leave a comment