En tur til Klippan - Avigorät garnbutik

Det er nesten skummelt å dra en tur til koselige Klippan. Jeg forsøker å ikke dra dit for ofte, men når jeg får weekendbesøk av min gode venninne og strikkekompis, Susanne, da må vi jo innom både Klippan Ullvarefabrik og garnbutikken Avigorät. Ja, og selvfølgelig kafé Hjertat.

Mye fint og fristende var det på Klippans Ullvarefabrik, men klarte så vidt å holde fingrene unna garnet. Det var ikke meningen at jeg skulle handle noe, og det var en tøff match å stå imot. Belønningen for utholdenheten ble en stoooor eplemuffins på bakeriet Hjertat. Så himla godt. God atmosfære og godt selskap.

Til sist la vi turen til Lotta på Avigorät. Så trivelig liten butik med så stort utvalg. Når praten går og iveren tar overhånd, står jeg plutselig der med en vakker liten handlepose med fire nøster garn i....Hva hendte nå da?..

Hm, jeg skynder meg hjem å strikker tre luer, så er garnet slutt. Det er nesten som at kjøpet i det øyeblikket er rettferdig gjort. Det ble jo tre fine luer til i samlingen min....

Så får vi se hva jeg kommer hjem med neste gang jeg har vært i Klippan.

3 comments

Hilde

Åååååå! Berit-mi❤ så koselig at du blogger! Synes jeg hørte stemmen din når jeg leste 😍 du tryller frem di lekreste kreasjoner, lykke til videre. Gler meg til fortsettelsen.

Susanne

Jag blir så glad när jag läser vad du har skrivit❤️
Sedan är din hemsida otroligt bra👍 Lätt att hitta runt bland allt som finns här👏

Lotta

Kära B. Lycka till med blogg och srikking!

Leave a comment