Gammelt blir til nytt

Da var bare kofta mi klar! Supre farger som gir energi på vårparten. Jeg synes at den ble kjempe trivelig, og håper den faller i smak for barnebarnet som fyller fire år. 

Strikket i Esther by Permin. Mønster fra Sandnes garn.

Denne helgen har vært den store flytte helgen. Vår yngste datter og samboer har kjøpt egen leilighet og har gledet seg i tre måneder til å flytte inn i den. Endelig kom den store dagen. Jeg tror det er den raskeste flytten jeg har vært med om. Det hele var på plass i løpet av noen små timer. Mens ungdommene pakket ut og «nestet» seg i sitt nye bo hjalp jeg med å klargjøre våre loppis fynd for innflytt.

To stoler til 50kr stk ble pusset ned. De fikk en omgang med oljelakk i teak farge for å passe inn til resten. Trekket ble byttet, og vips var det to «nye» stoler til leiligheten. Fornøyd ble vi alle sammen.

Her er før og etterbilder på stolprosjektet.

 

Jeg hadde en god del garn igjen av det som jeg kjøpe hos Avigorät i Klippan. Det ble til en Lillemorbukse og Lillemorlue fra Klompelompe boka. Nå skal lua og buksa få jakke som passer til.

Trivelig uke til alle der ute 😊

1 comment

Camilla

Så fine de stolene ble 😍

Leave a comment