Høst turne i Skåne

En koselig familie helg er over. Det er alltid koselig med lillesøster besøk.

Lørdagen var det sightseeing. Vi tok til og med turen forbi gammle trakter. Larød, ti minutters biltur fra Helsingborg. Her bodde vi i fem år, og minstemann hadde sine første år her. Det er alltid trivelig å komme tilbake å se. Her er også Sofiero Slott, med sin fantastiske hage. Virkelig verdt et besøk.

https://sofiero.se/

Til tross for en regnfull dag, så var det vanskelig med parkering i Helsingborg sentrum. Etter mye leting fant vi en parkering, og turen gikk til gå gata. Min yngste datter, Elise, møtte oss på Ebbas fik. En fantastisk koselig kafé der alt er 50 tall. Så utrolig kult! - Og verdens beste kaker, så absolutt verdt et besøk.

http://www.ebbasfik.se/

Før vi vente nesen hjemover til Vejbystrand rakk vi en tur til Höganäs. Der testet vi ut Garagebar som serverer lettspiselig mat med god drikke i et unikt miljø. Verdt et besøk, det også!

http://www.garagebar.se/

Proppmett vender vi nesen hjemover. Sofaen neste ☺️

Men litt høststrikk kan jeg jo absolutt reklamere for. Rallargenseren er en gratis oppskrift på både barn og voksen genser. Jeg har strikket både til voksen og til barn i fine høstfarger som jeg gjerne deler med dere. Genseren er lett og strikke, og mønstret er enkelt å følge. Her kommer bilde på voksen genseren:

Link til mønster til voksen genser fra Dahle garn

https://dalegarn.no/wp-content/uploads/2016/05/DG_295-06-HR.pdf

 

Link til mønster på barnehender med lue

https://dalegarn.no/wp-content/uploads/2017/03/DG17-01_Rallargenser-og-lue-til-barn-rettet.pdf

 

Leave a comment