Julemessa i Ängelholm Hembygdspark

Da var julemessa i Ängelholm klar for i år. Det er første julemessa som jeg noen gang har vært med på. Jeg var litt spent på hvordan det ville bli. Siden jeg bestemte dette ganske sent, så fikk jeg gire opp tempoet på strikkepinnene. Alt annet ble lagt til side. Omsider var jeg fornøyd med utvalget, og ferden til Ängelholm startet.

Elise og Susanne var ivrige medhjelpere på messa. Tusen takk!

Bortsett fra et et fantastisk trivelig selskap, så var selve julemessa en sørgelig historie synes jeg.

Jeg gikk inn i dette med tanken at dette er en julemarknad med «kunstsløyd»- handtverk, julemat og mye mer.

Vel, det jeg synes er sørgelig er at jeg ikke visste at «mye mer» betydde et hav av masse produserte importerte produkter fra andre land. Stikk i strid med det bilde jeg hadde sett for meg av en julemarknad med kunstsløyd og handtverk. 

Ja, ja, en erfaring rikere, og så behøver jeg ikke gjøre det flere ganger.

Elise og meg

Elise og Susanne

 

 

Leave a comment