Lørdags strikking

Lørdags ettermiddag, og strikkelysten er ikke helt på topp. Nja, behøver vel ikke strikke heller, men hva annet skal man finne på. Vi har vært ute å luftet hundene og på TV er det ingenting av interesse......Vel, det er visst bra å kjede seg litt i blant har jeg hørt.

Jeg holder på med min jakke som jeg kjøpte garn til her i uka. Det går tregt. Jeg fikk ikke helt den effekten jeg ville ha med å kombinere tynn merinoull og tynn silkmohair. Jeg trodde det skulle bli litt mer «fluffy», men jeg får nok bare nøye meg med den som den blir. En ny strikkejakke behøver jeg i alle fall. Min Nancy kofte, som jeg mer eller mindre bor i, begynner å bli slitt. Den har sett sine beste dager.

Denne jakken strikkes ovenfra og ned, så det tar litt tid det her, før jeg kommer under armene.

Jepp, jeg strikker på, så kan jeg kanskje begynne på et nytt prosjekt snart. Gleder meg alerede til det😊

Fin strikkelørdag

 

2 comments

Berit

Hei Hege,
Sorry, for sent svar
Ja, Vera er min kjære lillesøster. Det var hun som gjorde meg oppmerksom på deg og bloggen din. Det er vel du som strikket yoga strømpene?
Du har mye fint på pinnene dine. Ønsker deg en fin dag

Hege Wiik

Hei, og så fin blogg du har. Nydelig farge som du strikker med. Har nesten samme fargekombo liggende jeg også. Tynn Silk mohair , men jeg skal strikke den sammen med mini alpakka. Litt usikker på hva og når. Når det gjelder å glede seg til neste prosjekt, kjenner jeg meg veldig igjen. Ofte er jeg kanskje ikke kommet lenger enn 1/3 før jeg begynner å tenke: “hva skal jeg strikke neste gang”? Svaret kommer ofte fort, og så er det bare å glede seg. Ønsker deg en fin torsdag videre. ( Forresten, er det du som Vera sin søster? )

Leave a comment