Marius på pinnene

Ny dag nye muligheter!

I går var det en stille Valborgsmesseafton her. Ingenting på TV heller, så Netflix ble underholdningen. Etter en koselig grilling ble det fram med strikketøyet. Norsk Marius på pinnene. Dette skal bli en herre genser. Jeg synes selv at det er så lenge siden sist jeg strikket Marius mønster, men min gode venninne, Susanne, påminte meg om at neida, det er et knapt år siden sist. Tiden flyr.....

Strikker denne genseren i Sandnes merinoull. Jeg synes det er så fantastisk mykt og godt å strikke med, og så vet jeg at mottager blir glad for å få noe som ikke klør.

Mønstret sitter i fingrene, så det er lett å strikke. Det har jo blitt litt Marius strikk opp gjennom årene.

 

Mens morgenkaffen nytes underholdes jeg av Jesper og Soraja på Morgentv. Et alvorlig emne i dag. Verdens viktigste kveld, UNICEF gallaen i kveld. Oppfordrer alle til å bli månedsgivere!

 

Leave a comment