Mens man venter på søster-besøk

Litt artig får man jo ha det 😂😂

I mangel av en skikkelig mannekeng, så fikk Virre stille opp. Her er han i nystrikket babylue i merinoull, strikket i mønster fra Klompelompe. Han ser ikke spesielt fornøyd ut, og det forstår jeg så godt 🙈

Sitter å venter på at lillesøster Vera skal komme på weekend besøk. Som alltid gleder jeg meg stort!

Hundene har vært ute på langtur, så de er sånn passelig mosen og full av inntrykk. De behøver en laaaang hvil. Virre har alerede inntatt go` stolen til far.

Det er fredagskveld og far skulle vært hjemme nå. De venter og venter. Hver gang det kjører en bil forbi kommer ørene opp. Tro om det er han som kommer nå?...Men far blir sein i kveld, så ventetiden kommer til å bli lang.

Minsten-kysen fra Klompelompe var artig å strikke. Helt perfekt når man har et 50 grams nøste som man ikke helt vet hva man skal gjøre med. Jeg fikk fart på pinnene og tryllet fram en til. Sånn ble den:

Da skal jeg finne fram litt mer garn, og trylle fram noe fint mens jeg venter på søster besøk, og på min kjære mann.

Fin helg til alle ❤️

Leave a comment