Rødt rødt rødt

Da var jeg i gang igjen. Nå går strikkingen i rødt. Det er juleforberedelser på gang. Tenkte at jeg skulle være flink og strikke opp alt det røde garnet som jeg har som kan toves. Jeg var jo så heldig å få en hel del hos en god venninne. Det passer jo ekstremt bra da julen nærmer seg med stormskritt. Det er alltid spennende når jeg åpner vaskemaskinen etter toving. Noe blir veldig bra og noe blir mindre bra. Jeg har fått et par tips om å tove i tørketrommel i stedet, og det har jeg tenkt å teste ut neste gang.

sånn så herlighetene ut da det kom ut av vaskemaskinen 😂😂 Det ser ikke direkte lovende ut, men med litt «stretching» ble det veldig bra.

Ja, ble litt svett, men det ferdige resultatet ble riktig så bra.

Nå skal jeg ut i et nydelig høstvær å hente litt energi og inspirasjon ❤️

Leave a comment