Singing in the rain.....

Da tror jeg alle vann reservoarer må være fulle. Her er det masse regn for tiden. Mine firbeinte har fått nye regnjakker, noe som de ikke er spesielt glade for.....Jeg venter i det lengste med morgen promenaden i håp om lysere tider.

-og mens jeg venter strikker jeg vidre på barne trøyen som begynner å ta form. Jeg hadde tenkt å gjøre en rev trøye til, men nå blir det noe annet. Får se hva det ender opp som til slutt.

Herlige farger er det i alle fall.

Min to år gamle "gateblanding», Virre, ligger å venter på at mor skal bli klar for en tur. Han er så søt og tålmodig.

Vel, der tok tålmodigheten slutt....

Jupp, da er det på med regnklær og ut på tur! Storebror Ludde, som er en stor Sheltie, ligger i vinduskarmen å slapper av. Det har vært hans yndlingsplass siden han var liten. Jeg tror ikke han har fått med seg at han har blitt stor....😂😂

Leave a comment