SMAUG Design Jenny Alderbrant

For lenge siden så jeg et bilde postet på FB med denne votten. Jeg fant det aldri igjen og husket selvfølgelig heller ikke designeren. Jeg har virkelig lett etter den igjen, men har ikke funnet den. Her om dagen var det en dame som hadde lagt ut et par nystrikka SMAUG votter designet av Jenny Alderbrant, på Facebook Book. De var SÅ kule!!!!!!

Bare måtte høre hvor hun hadde funnet oppskriften,- og tenk der var de på Ravelry. Jeg kjøpte oppskriften tvert. Jeg fant fram både pinner å garn i en rasende fart, og startet på prosjektet.

Nå har jeg vært så heldig å hatt besøk av min søster og hennes mann et par dager. Min søster strikker også mye, og jeg har kommet godt i gang med vottene. Nå skal jeg dele litt av dette med dere, og så skal jeg få fart på pinnene igjen. Gleder meg til å se dem ferdig ☺️

Leave a comment