Vind, blåst og ruskevær

Ute uler vinden rundt ørene. Jeg har nettopp vært en tur ute med mine to firbeinte venner, Ludde og Virre. Hvilken pers! I natt kommer det til å blåse masse! Alt har vi festet så godt vi kan, så nå er det bare å håpe at det ikke er noe som kommer fykende med vinden. Det var ikke vanskelig å få med seg hundene inn igjen....

Deilig er det i allefall å sitte inne å vifte med pinnene. I dag har jeg noe rødt på pinnene. Tror det skal bli et par røde tova votter. Det nærmer seg jo jul nå, og da er det bare å henge i. Jeg har litt dilla på å tove. Min venninne Susanne syntes det var på tide med litt julefarger, og var så søt å kom over med fem nøster julerødt til meg. Lykke!

Tidligere i dag var jeg og min kompis Madison på IKEA. Der var det jul allerede. Ups, det var tidlig, men da får vi vel erklære juleforberedelsene som åpnet og i gang! Fikk nå handlet med meg litt lys og servietter, og en hel del som ikke sto på lista. Det gjorde ikke lysene og serviettene heller, men sånn er det med IKEA, jeg kommer alltid ut med mer enn planlagt, hi hi.. 

Mitt mission for dagens besøk var å kjøpe kaffekopper som skal til Bleik på Andøya. Der er verdens triveligste kafé, og min tidligere arbeidsplass. Gleder meg til å levere dem, og treffe alle sammen igjen.

Vel, nå tilbake til strikkingen. Her er votter og lue som jeg tovet for noen dager siden. Som sagt er det alltid spennende når noe tovet kommer ut av vaskemaskinen, man vet aldri på forhånd hvordan det blir.

Før og etterbilde.

 

 

 

Leave a comment